Инвеститор

Инвеститор и изпълнител на проекта Комплекс "Стилартс" в гр. София, кв. Манастирски ливади е Стилартс АД. Дружеството е специализирано в изграждането на жилищни сгради. С дейността си обхваща цялостния процес на инвестиционното строителство - от фаза на планиране и проектиране до завършването на обектите и реализацията им на пазара на недвижими имоти, чрез собствено финансиране или чужди инвестиции. В процеса на строителство Стилартс АД влага най-добрите съвременни материали и технологии.

История

Дружеството включва фирма ЮРО 2001 ООД, която от 2003-та година насам е изпълнител на редица жилищни сгради със застроена площ над 25000 кв.м. Сградите са характерни с модерна фасада и рационални разпределения на жилищата.


2005г гр.София, кв.Красно село, ул. Пчела 8

гр.София, кв.Красно село, ул. Пчела 8

(2006г) гр.София, кв.Витоша, ул. Йордан Стубел 56

гр.София, кв.Витоша, ул. Йордан Стубел 56

(2007г) гр.София, кв.Борово, ул. Родопски извор 53

гр.София, кв.Борово, ул. Родопски извор 53

(2007г) с. Равда, ул. Морски звуци 1

с. Равда, ул. Морски звуци 1

(2009г) гр.София, кв.Бели брези, ул. Хайдушка гора 35

гр.София, кв.Бели брези,  ул. Хайдушка гора 35

(2013г) гр.София, кв.Манастирски ливади (Изток), Блок 9

гр. София, кв. Манастирски ливади-изток, Блок 9

Цели

Стилартс АД развива и усъвършенства своите възможности и организация и се специализира в изграждането, продажбата и отдаване под наем на жилищни сгради. Нашата цел е трайно установяване на фирмата на пазара на недвижими имоти, чрез изграждане на обекти, които са пример за качество и функционалност.
Представяне
Местоположение
Разпределения
Галерия
Актуално
За Нас
За Контакти